понедельник, 22 марта 2021 г.

Як курс «Нова фізична культура» допоможе вихованню вчителів майбутнього






        Втрата потенціалу в дитинстві – одна з найгостріших проблем суспільства. Вчасно помічений і розкритий хист дитини формує її майбутню особистість – ким вона хоче бути і чим займатися у житті. Розвивати ці таланти можна різними способами. Проте спорт – один із найкращих інструментів для цього. Усі знають, що фізичні вправи позитивно впливають на здоров’я дитини. Проте мало хто замислюється, що вони також роблять неоціненний внесок для її психоемоційного балансу й успіху в соціальному житті. Саме тому наразі дуже важливе перезавантаження звичних усім уроків фізичної культури у школі в нову, сучасну та актуальну форму. 
        У відповідь на цю актуальну потребу нашого суспільства на Платформі безкоштовної освіти та відкритих онлайн–курсів Prometheus потужною командою методистів, науковців, тренерів, та викладачів було розроблено та створено курс «Нова фізична культура» за підтримки Міжнародного благодійного фонду Parimatch Foundation. За півроку на курс зареєструвалось 24000 і успішно пройшло 21000 вчителів по всій Україні. Найбільшу активність продемонстрували Київська, Львівська й Дніпровська області. Про курс Сучасна освіта в епоху новітніх технологій – це постійні виклики для викладачів і батьків. 
        У нашому сьогоденні все дуже швидко змінюється, тому процес навчання фізичної культури також має відповідати часу та транслювати дітям актуальні ідеї спорту. Катерина Білоруська. «Мета курсу «Нова фізична культура» – зробити уроки фізичної культури дійсно цікавими, щоб діти розуміли, як це важливо для них, і займалися із задоволенням. Для цього потрібно передусім пояснити вчителям, як напрацювати авторитет не лише серед школярів, а й серед колег у школі. На курсі акцентується увага на розвиток soft skills вчителів фізкультури, пояснюються принципи лідерства, розповідається, як знайти підхід до нового покоління дітей. У програмі сучасні методики навчання, альтернативні види спорту або активності, які можна впроваджувати на уроках фізкультури. Цього року плануємо додати нові модулі й уже в травні презентуємо їх слухачам курсу. Головне – знайти новий підхід до дітей, щоб вони не лише отримували фізичну активність, а й вчилися таким речам, як лідерство, здорова конкуренція. Одна з наших цілей – всебічний розвиток дитини через спорт», – Катерина Білоруська, президент міжнародного благодійного фонду Parimatch Foundation. 
        Курс «Нова фізична культура» містить весь....докладніше  https://dyvys.info/2021/03/17/yak-kurs-nova-fizychna-kultura-dopomozhe-vyhovannyu-vchyteliv-majbutnogo/



Комментариев нет:

Отправить комментарий